Jobba hos oss

Sök anställning hos Skellefteå Taxi

RING OSS PÅ 0910-17 000

Vad vi önskar av dig som sökande:

Du som person skall tycka det är intressant att möta nya människor, samt ha förståelse och insikt att service i detta yrke är en självklarhet, vidare utgår vi ifrån att du innehar en hög social kompetens, då du i ditt arbete kommer att möta olika personligheter, ibland med behov av extra hjälp.

  • Vi ser gärna kvinnliga sökande då taxiföraryrket är idag ett mansdominerat yrke.
  • Inom Skellefteå Taxi AB och dess dotterbolag tillämpas kollektivavtalet.
  • Förutom chaufförer så rekryteras i viss utsträckning även personal till vår beställningscentral

Formella krav

För att köra Taxi krävs det vissa formella krav b.la så måste du vara minst 21 år fyllda, och haft B körkort i minst 2 år sammanhängande, eller inneha behörigheten D. Vidare krävs att du avlagt ett godkänt prov för taxiförarlegitimation, samt uppkörning hos Trafikverket. Du måste även klara länsstyrelsens vandelsprövning, samt genomgått en läkarundersökning. Se även information angående taxiförarleg på Transportsstyrelsens hemsida www.transportstyrelsen.se

Ett prisvärt alternativ till självstudier kan vara att köpa Svenska Taxiförbundets internetaktiva material som kostar 935 kr och omfattar 144 sidor samt en kartbok, där finns även frågeställningar som är av den typen som du kommer att måsta besvara på Trafikverkets prov, gå in på Taxiförbundets hemsida www.taxiforbundet.se och läs mer.

Vår interna utbildning

I vår interna utbildning ingår bland annat, service, policys, lokalkännedom, taxameterhantering och dess funktioner samt koder/kostnadsställen som skall hanteras, vårt interna regelverk, hjärt-lungräddning, miljöanpassad körning samt lagar och förordningar.

Känner du att du skulle vilja bli en av våra medarbetare, maila då till följande adress;

jobb@skellefteataxi.se så kontaktar vi dig inför nästa internutbildning som vi skall genomföra, (normalt har vi två utbildningar per år).

Med Skellefteå Taxi kan du känna dig trygg!

Vi fokuserar på DIG. Vi vill att du och dina nära & kära ska få en så trygg och säker resa som möjligt.
Det gäller allt från att vi gör en korrekt prissättning till att våra duktiga chaufförer tar bra hand om dig.